Dag 6, maandag 3 augustus 2015 Duck Kreek Village
Door: Aly
Blijf op de hoogte en volg Aly
03 Augustus 2015 | Verenigde Staten, Panguitch
Voordat we naar de camping in Panguitch gaan willen we eerst Bryce Canyons bezoeken. Hier ook weer een aaneenschakeling van verschillende landschappen met de bergen op de achtergrond.
Onderweg zie je alleen maar motorrijders in gewone kleding en vaak zonder helm, motorpakken zoals in Nederland kennen ze niet.
Bryce Canyons heeft ook prachtige uitzichten, de diepe kloven met zijn de rode rotsen en de door de natuur en erosie geslepen pieken en het weidse uitzicht op de bergen (als je een goede verrekijker hebt kan je vanaf Cedar City zien liggen). De Cedars hier zijn aangetast door een parasiet. Hier ook weer schattig eekhoorntjes.
Op veel nummerplaten uit de staat Utah staat een arch (booggewelf ) afgebeeld. Deze staat (waarschijnlijk ) bij Bryce Canyons. Hier wordt het de National Bridge genoemd, maar officieel is het een Arche. Naar alle waarschijnlijkheid zal de arche ineenstorten wanneer is niet bekend.
In een lodge bij Bryce Canyon hangt een vlag uit 1896 uit de tijd dat Utah een staat werd toen nog met 45 stars (nu zijn het er vijftig).
Tegen een uur of vier komen we aan op Campground Koa in Panguitch waar we 4 dagen zullen verblijven. Ludy en Myra gaan spullen slaan voor een bbq. Eindelijk een beetje normaal eten, niet teveel zout, kleine porties en geen kaas erin verwerkt.
De vrouw van de campground heeft gewaarschuwd dat de avonden koud kunnen zijn.
wordt vervolgd
06 Augustus 2015 - 08:59
Marth:
Hoi Aly en Family.
Harstikke leuk joh om zoveel te zien en volgens mij toch op 'n heel relaxte manier.
Ja wafels die ga je toch niet in America eten, dat doe je toch alleen maar bij Nelly Kokx!!!
Gisteravond met 'n klein groepje de woensdag gevierd bij ons thuis, was gezellig en laat geworden. 'n Aantal van de plakkers zijn met vakantie.
Nog heel veel fijne dagen en ik kom je weer tegen op deze site.
Groetekus Marth. -
10 Augustus 2015 - 23:30
Marth Wildhagen:
Leuke en mooie ( natuur ) foto's.